Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Pisa Motors Srl

0213131206,

Despre noi

Trimite mesaj
Piata auto in Romania cunoste prin intermediului importatorului Pisa Motors, o noua dimensiune din perspectiva utilitatii si rentabilitatii prin introducerea Vehiculelor Comerciale PIAGGIO specifice aglomerarilor urbane.

Prin gamele disponibile Porter in primul rand dar si Ape si Quargo, Piaggio isi consolideaza reputatia de constructor al unor vehicule remarcabile prin fiabilitate, accesibilitate si adaptabilitate in orice situatie.

Aceste vehicule mici, harnice si cu personalitate isi dovedesc eficienta practica si economica in sectorul transporturilor usoare, fiind disponibile in mai multe tipuri de carosare.

Rentabilitatea specifica Piaggio se manifesta atat prin intermediul pretului, prin sarcina utila superioara alaturi de un grad ridicat de manevrabilitate si nu in ultimul rand prin consum.

Motorizarile,toate Euro 5+, sunt de exceptie indiferent de combustibil: fie ca vorbim de benzina, alimentare duala benzina-GPL, motorina dar si motorizare electrica.

De altfel primariile marilor orase ale Europei au achizitionat flote intregi de vehicule electrice ce rezolva toate problemele municipalitatii cu poluare zero.

Datorita multiplelor modalitati de "deghizare" acesti mici actori pe piata vehiculelor comerciale cunosc o arie de aplicabilitate foarte mare, putand fi implicate atat in actiuni de transport, constructii, agricultura, distributie, curierat sau vanzari cat si in actiuni de divertisment, activitati promo-publicitare, intretinerea spatiilor verzi, comert, etc.

Avand 2 ani garantie, vehiculele comerciale Piaggio isi asigura in urmatorii ani o pozitie fruntasa pe piata auto din Romania.

PIAGGIO: o firma de traditie, de viitor!
PIAGGIO sustine si ridica business-ul romanesc!
Produse si servicii:
vehicule comerciale Piaggio
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2013

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Pisa Motors Srl
Persoana de contact: Parvu Florin
Adresa: Bd. Expozitiei, Nr. 1-3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0213131206
Fax: 0213131206
Website: http://www.pisamotors.ro