Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Pirotehnich Feher

Demolam smart in scop util
(+40) )- 727-325.989, (+40) 746.648.358

Despre noi

Trimite mesaj
#        Argumentul esenţial pentru a susţine această informaţie este că preţurile au scăzut semnificativ, dacă puteţi crede că acest lucru este posibil în condiţiile economiei de piaţă românesti.Este una dintre puţinele pieţe din România unde costurile serviciilor au scăzut în ultimii noua ani.

# Demolările făcute cu ajutorul exploziilor controlate se fac de mult timp la noi în ţară , însă ele au crescut în volum doar în ultimii ani. Piaţa va învăţa să accepte treptat avantajele pe care aceasta solutie le oferă.

# Principalele echipamente sunt maşinile de perforat electrice şi/sau pneumatice, ciocanele hidraulice, foarfecile hidraulice, motocompresoarele, excavatoarele, încarcatoarele frontale, concasoarele, granulatoarele si masinile autorizate pentru transport explozivi.

# În România, la demolări se lucreaza în special cu dinamita. Tipurile de explozibil variază foarte mult, însă nu toţi cei folosiţi în cadrul Uniunii Europene sunt omologaţi şi în România.Nu putem să vă spunem cu exactitate costul demolării unei cladiri prin explozie controlată, însă vă putem spune ca este semnificativ mai redus decât cel al unei demolări mecanice.

În momentul în care stabileşti costurile pentru o demolare trebuie să ţii seama în principal de: metoda de demolare care va fi folosită , tipul materialelor ce rezultă în urma demolării, amplasamentul clădirii care urmează a fi demolată (zona urbană sau zona industrială) , volumul şi vecinătăţile acesteia.

De asemenea mai trebuie ţinut cont şi de gradul de protecţie ce trebuie realizat, numărul de mijloace tehnice şi personalul ce se alocă lucrării, cantitatea de material ce urmează a fi evacuată şi distanţa pâna la locul de depozitare. Clientul îşi poate recupera o parte din costuri prin valorificarea la maximum a deşeurilor rezultate şi a unor părţi componente de instalaţii.

Nu în ultimul rând contează foarte mult tipul de materiale explozive ce se pretează a fi folosite şi restricţiile pe linie de mediu şi autorizaţii. Cu stimă,echipa Pirotehnich Feher.
Produse si servicii:
demolari prin implozii si explozi controlate,demolari mecanizate, dezafectari derocari in orice mediu
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Pirotehnich Feher
Persoana de contact: Feher Florin
Adresa: P-ta 25 Octombrie nr.11/41
Localitate: Satu Mare
Judet: Satu Mare
Telefon: (+40) )- 727-325.989
Telefon mobil: (+40) 746.648.358
Fax: (+40) 361.800.406