Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

PiloFor

Fundatii solide din 2005
0724962605,

Despre noi

Trimite mesaj
PiloFor.ro - Foraje piloti si foraje puturi

Desi in aparenta sintagma pare a fi un slogan de marketing menit sa atraga clienti, de fapt el reprezinta chiar realitatea domeniului nostru de activitate.

Timp de 15 ani ne-am dedicat cunostintele si rabdarea intr-un domeniu cu adevarat important, in cel al forajelor, mai exact foraje piloti si foraje puturi, care are in vedere cerinte de siguranta extrem de mari si ne putem mandri cu lucrari care sunt astazi vizibile, ca marturie a migalei si calitatii pe care o oferim.

Noi suntem PiloFor.ro, o companie ce activeaza in domeniul forajelor (in special foraje piloti si puturi) cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu.

Efectuam lucrari in special in zona de centru si sud-estul tarii, unde ne putem lauda ca am realizat un numar mare de lucrari de foraje piloti si puturi, insa portofoliul nostru include lucrari de amploare in toata tara.

Pentru noi nu exista teren de fundare pe care sa nu putem construi, pentru ca noi avem tehnologiile moderne care ne pot ajuta sa lucram in orice conditii.

Constructiile au evoluat si o data cu ele s-au schimbat si conditiile in care acestea sunt realizate. De aceea noi am cautat sa fim in permanenta conectati la noutatile in domeniu, pentru a-ti oferi solutii moderne si sigure, care sa eficientizeze timpul de lucru, nu care sa il prelungeasca.

PiloFor.ro - Noi cream fundatia potrivita pentru proiectele tale
Produse si servicii:
piloti forati, foraje piloti, micropiloti
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: PiloFor
Persoana de contact: Andrei Lupu
Adresa: Constanta
Localitate: Constanta
Judet: Constanta
Telefon: 0724962605