Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Vopsea acrilica pentru exterior - Weberton Variolast 25 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

128758 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Weberton Variolast este o vopsea acrilica de exterior ce poate fi folosita pentru fatade, gata preparata, solubila in apa, ce se foloseste ca un strat final pentru suprafete de fatade minerale si non-minerale.
Vopseaua acrilica se foloseste pentru finisarea, decorarea cladirilor noi si pentru renovarea celor vechi, fiind recomandata si pentru recolorarea fatadelor. Se mai poate folosi pentru protejarea si colorarea tencuielilor decorative, pentru finisarea sistemelor de izolatie termica si chiar drept un strat final peste tencuiala de baza sau tencuielile termoizolatoare netezite cu tinci.
Vopseaua acrilica de la Weber este caracterizata prin culori durabile si variate, grad de acoperire ridicat, rezistenta la murdarie si consum scazut pe metru patrat.
Recomandari:
- Suprafata trebuie sa fie curata, plana, uscata si fixa, lipsita de substante antiaderente, precum grasimile, praful etc.;
- Pentru a uniformiza absorbita de apa, se aplica un strat de grund Weber G700 si se lasa la uscat timp de 5-12 ore;
- Lucrarile se executa la o temperatura a aerului si a suportului de +5 grade Celsius, pana la +30 grade Celsius;
- Supafata trebuie ferita de razele directe ale soarelui si trebuie ferita de ploaie, inghet, vant puternic etc.
Vopseaua acrilica pentru exterior Weberton Variolast se poate aplica si pe alte suporturi precum gips-carton, tencuieli de ipsos, vopsele de var etc.
Atentie! Nuanta culorii poate fi influentata de calitatea si natura stratului suport, de conditiile atmosferice din momentul aplicarii si din perioada de uscare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura