Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Piatraonline Romania

0219907, 0213501494

Bordura marmura Kavala 10 x 10 cm x LL (Biz 3cm 1 litru)

Pe stoc:
Nu
Out of stock
Telefon:
0219907
Pret:
107.10 lei
 
 

Detalii produs

Tonurile de alb si gri dublate de aspectul natural al suprafetei marmurei Kavala confera spatiului exterior, o deschidere impetuoasa, dar blanda si eleganta deopotriva.
Designul minimalist si simplitatea acestui produs din piatra naturala, fac din bordura din marmura Kavala un obiect potrivit pentru orice colt din curtea ta si nu numai, chiar si in spatiile publice. Pavajele din piatra naturala sunt un plus pentru orice spatiu, din punct de vedere estetic.
Mai mult decat atat, piatra naturala are cateva particularitati importante care o diferentiaza de alte materiale durabilitatea, rezistenta la ciclul inghet-dezght si siguranta.
Cand vine vorba despre pavajele din piatra naturala, bordurile sunt acel touch final al amenajarii. Factorii externi precum ploile si inflitrarea apei actioneaza in timp asupra pavajului si vor duce la miscarea bucatilor de piatra.
Insa aici intervin bordurile din marmura Kavala ce opresc aceasta miscare. De asemenea, se pot folosi la delimitarea spatiilor, fie ca ai o gradina de flori sau o alee care traverseaza gradina.
Bordurile din piatra naturala pot fi folosite si in spatiile publice.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Piatraonline Romania
Persoana de contact: Departament Comercial
Adresa: Aleea Teisani, Nr. 137 A, Sector 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0219907
Telefon mobil: 0213501494
Fax: 0318166956
Website: http://www.piatraonline.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi