Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Piatra decorativa Pebbles Fish Grey 3-6 cm kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cand vine vorba despre amenajarea unei gradini, ai foarte multe materiale de care te poti folosi, de la pavaje, pana la piatra decorativa pentru gradina. Gradina este un spatiu generos din punct de vedere al creativitatii, un loc in care te poti juca fara probleme cu texturi, culori si diverse materiale.

Daca vrei sa iti amenajezi gradina intr-un mod cat mai deosebit, poti apela cu incredere la pebble. Pebble este termenul generic care defineste pietrele cu margini neregulate si rotunjite, de diferite dimensiuni, destinate in amenajarile exterioare, precum alei, terenuri de joaca pentru copii sau delimitare straturi de flori.

Pebble Fish Grey este acel element de care te poti folosi pentru delimitarea vizuala a spatiilor din gradina, un produs care aduce prospetime amenajarii tale. Fiind caracterizat prin cromatica bogata si o forma imperfecta, Pebble Fish Grey poate fi folosit la realizarea aleilor, infrumusetarea spatiului dedicat florilor si plantelor sau pentru amenajarea teraselor.

Diversitatea cromatica si forma imperfecta care ii confera acea frumusete, impreuna cu raportul calitate pret, fac ca acest produs sa fie solutia ideala pentru amenajarea gradinii tale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura