Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Gratar gradina mic cu raft placat cu piatra decorativa Homa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

323323 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pentru ca stim ca iti doresti un gratar impresionant, functional, care sa se potriveasca gradinii tale de mici dimensiuni, iti punem la dispozitie gratarul de gradina mic cu raft, placat cu piatra decorativa Homa.

Acestui gratar nu ii putem adresa decat cuvinte de lauda, datorita gradului de functionalitate si estetica, doua particularitati definitorii. Jocul de culori al ardeziei Homa incanta chiar si cele mai pretentioase gusturi, placarea unui gratar cu aceasta piatra avand puterea de a transforma intregul ansamblu intr-un obiect pur si simplu aparte.

Montajul acestui produs presupune cativa pasi simpli pe care trebuie sa ii urmezi cu mare grija, in caz contrar te vei trezi in situatie in care isi va pierde din rezistenta si se va deteriora mult mai rapid.

Aceasta piesa unica se monteaza pe o platforma stabila, plana si fixa, iar componentele vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid, folosind un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor din interiorul si din jurul cupolei, se opteaza pentru un adeziv termorezistent. Imediat ce adezivul s-a uscat, poti folosi gratarul.

ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG

Cum alegem gratarul de gradina

Amenajarea casei si gradinii cu piatra naturala
Trimite mesaj
Din Gura in Gura