Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Gratar gradina mediu - placat cu piatra poligonala Homa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

341173 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Gratarele de gradina sunt acel element care garanteaza succesul unei petreceri in aer liber. Prietenii se aduna in jurul lui, stati la povesti sau te ajuta la prepararea bucatelor. Un gratar de gradina mediu placat cu piatra poligonala Homa este perfect in astfel de situatii. Placat cu piatra poligonala si construit din caramida ignifuga, acest gratar este complet utiliat, incadrandu-se excelent in ambianta oricarei gradini.
Nimic nu se compara cu gatitul in aer liber la foc de lemne. Temperatura constanta amplifica aromele naturale ale mancarii. Ardezia Homa cu care este placat acest gratar ii ofera un aspect rustic, mereu la moda, mereu fascinant. Avand o granulatie minerala de dimensiuni mari, placile de ardezie Homa se integreaza perfect in design-ul gratarului.
In ceea ce priveste gratarul, acesta se poate monta pe o platforma stabila, plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid, folosind un adeziv de ciment. Pentru elementele din interiorul si din jurul cupolei, alege un adeziv termorezistent.
ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG
Amenajarea casei si gradinii cu piatra naturala
Trimite mesaj
Din Gura in Gura