Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Decoratiuni onix Monolit Wave Onix Honey

0 stars: 0.00 din 0 pareri

833 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Piese unice cum nu ai mai vazut, direct in curtea ta. Onixul este o piatra pur si simplu deosebita, din grupa cuartului, avand duritate de 3-4 pe scala Mohs si dand dovada de o rezistenta eroica la intemperii si la zgarieturi. Monolitul Wave din Onix Honey are alura unei stanci mai mici, ce aduce cu sine imaginea unei epoci pierdute in ceata timpului. Asezat in gradina, aceasta piatra naturala pare un simbol al pajistilor linistite de la poalele muntilor, sau chiar mesagerul acestora sosit la malul marii.

Culoarea acestuia repeta parca pe cea a nisipului si masivitatea compacta si dura, aduce cu ea taria mileniilor trecute. Cu siguranta va accentua latura arhaica si primitiva a gradinii, locul monolitului, fara a-i minimaliza contributia in aspectul general al oricarui tip de gradina, fiind mai degreaba in zonele salbatice ale acesteia, acolo unde plantele cresc dupa voia lor.

Monolitul Wave din Onix Honey se livreaza sub forma de placi de mozaic, obiecte sanitare, obiecte decorative. Acesta se foloseste in amenajari interioare si exterioare.

Ultima bucata: 773 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura