Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Rocarie sticla - Glass Deco kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1309 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Decoratiunile, fie ca sunt folosite in proiectele de interior sau exterior, ocupa un rol important in definirea spatiului din punct de vedere estetic, insa pot avea si un rol terapeutic. Sticla decorativa ( glass deco ) poate fi folosita pentru amenajarea spatiului personal, avand o frumusete asemanatoare obiectelor din piatra naturala, sau chiar a spatiilor dedicate relaxarii. Marginile nefinisate, brute, aduc un plus de naturalete spatiului si iti ofera posibilitatea de a fi cat mai creativ.

Beneficii:

1. Versatilitate

2. Ideal pentru interior/exterior

3. Obiecte decorative unice

Sticla decorativa poate fi folosita chiar si pentru amenajarea gradinilor, printre aranjamentele florale sau de-a lungul aleilor. Rocaria de sticla aduce o parte din frumusetea naturii prin nuanta de verde turcoaz a bucatilor de sticla, usor translucida, si induc o stare de relaxare, de armonie. In combinatie cu sticla decorativa se pot folosi elemente din piatra naturala care, impreuna, iti vor transforma spatiul intr-o oaza de relaxare.

Daca vrei sa vezi intreaga colectie de obiecte decorative pe care le poti folosi in proiectele tale, te asteptam sa ne faci o vizita la showroom-ul din din Aleea Teisani, nr. 137 A, Bucuresti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura