Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Chiuveta Autograph Marmura Light Emperador 50 x 85 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

469574 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Caldura unui material intalneste caldura unui design curajos. Aceasta este chiuveta pentru baie Autograph din marmura Light Emperador. Prin forma sa speciala si prin culoare, aceasta chiuveta se poate adapta la mai multe tipuri de design: clasic, contemporan, retro, vintage, rustic.
Bineinteles, materialul cu care se asociaza cel mai bine este piatra naturala si lemnul. Eleganta sa discreta permite combinarea, ca partener egal, cu un contrablat sau cu un perete placat cu acelasi material sau cu material dintr-o nuanta apropiata.
Alcatuita din doua bucati de piatra, se poate monta foarte usor, ca orice chiuveta normala. Daca este impermeabilizata si tratata corespunzator (asa cum trebuie sa se faca in cazul tuturor pietrelor naturale), aceasta chiuveta isi poate pastra foarte mult timp aspectul. Un design stilat, nonconformist si reconfortant.
Este un produs ce se intretine extrem de usor, doar trebuie avut in vedere anumite instructiuni de baza. Chiuvetele din piatra naturala (travertin, marmura, onix etc) necesita o impermeabilizare ce poate fi realizata extrem de usor cu produsele LTP.
Produsul este disponibil la dimensiunile: 50 cm, H:85 cm si cantareste 113 kg. Acesta vine ambalat la lada.
Beneficii:
Design deosebit;
Montaj usor de realizat;
Rezistenta si durabilitate.
Pentru un montaj corect, recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist
Cum ingrijim piatra"
Marmura este o piatra rezistenta, dar pentru ca tu sa te poti bucura mai mult de ea, este important sa tinem cont de trei pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere;
Suprafata se va impermeabiliza cu LTP Grout & Tile Protector Spray 750 ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc.);
Pentru curatarea si intretinerea pietrei se poate folosi pulverizatorul LTP Stone Wash 500 ml;
Aceste produse le poti achizitiona de pe site-ul nostru.
Chiuveta din marmura Light Emperador este un produs special care-ti va transforma semnificativ amenajarea. Pentru a vedea intreaga noastra colectie de marmura, te asteptam sa faci o vizita in showroom-ul PIATRAONLINE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura