Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Trofeu marmura Locul 1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13745 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Performantele sportive, dar si cele de oricare alt fel au fost dintotdeauna rasplatite cu trofee remarcabile, insa niciunul ca acesta.

Maiestuozitate, eleganta, performanta, toate trei adunate la un singur loc Trofeuul din marmura Locul 1. Aspectul estetic, dublat de rezistenta data de catre marmura, sugereaza performanta absoluta, premiul fiind caracterizat prin linii drepte, precise, fara elemente care sa ridice semne de intrebare.

Premiul din marmura este o metafora a atingerii perfectiunii, dar si a setarii unor noi bariere. Creat din marmura Volakas, o piatra naturala cu un aspect pur si simplu aparte, trofeul se remarca prin eleganta, design minimalist, grandoare, dar mai mult decat atat, rezistenta.

Un produs extrem de versatil si unic, cadoul perfect pentru cel care a reusit sa fie numarul 1.
Marmura Volakas din care a luat nastere aceasta piesa deosebita, innobileaza orice obiect sau spatiu, prin textura bogata in tonalitati mixte de alb cu tuse gri subtile.

Daca esti in cautare de trofee remarcabile, vino in showroom-ul PIATRAONLINE din Aleea Teisani, numarul 137A si alege-l pe cel mai potrivit din gama companiei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura