Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Granit Baltic Brown Dark polisat 60 x 30 x 1.2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

21491 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Granitul Baltic Brown Dark se remarca prin textura si culoarea sa deosebita, un produs aparte, rezistent si impunator, definit prin elementele sale bogate in tonalitati de bej si maro, completate de stralucirea obtinuta prin finisajul polisat.

Orice spatiu placat cu granit Baltic Brown Dark cu finisaj polisat (60 x 30 x 1.2 cm) va fi un spatiu radical schimbat, unic. Bucatariile, sufrageriile, birourile, hotelurile, baile, magazinele si pensiunile sunt cateva locuri care pot beneficia de puterea de seductie a acestei pietre naturale.

Beneficii:

Textura speciala si aspect unic;
Montaj usor de realizat;
Rezistenta in timp.

Ce trebuie sa stii despre montaj:

Montajul este la fel de important ca alegerea pietrei;
Pentru fixarea placilor este recomandat sa folosesti adezivul Weber Set Marmo Plus, un adeziv flexibil cu priza rapida care se preteaza si la exterior; Chitul Weber Color Comfort este recomandat dupa fixarea placilor pentru a pune in valoare piatra naturala.

Ce este important sa stim despre intretinerea granitului cu finisaj polisat:

Granitul este cunoscut ca fiind o piatra foarte rezistenta, insa acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa ai grija de ea.
Pentru ca tu sa te bucuri cat mai mult timp de granitul Baltic, trebuie sa respecti trei pasi simpli si anume: curatarea, impermeabilizarea si intretinerea; In intretinerea granitului, este important sa fii atent cu solutiile pe care le folosesti, deoarece produsele nepotrivite o pot deteriora ireparabil; Atunci cand vorbim despre impermeabilizarea granitului, se poate folosi LTP MPG sau LTP Mattstone H2O;

In intretinerea pietrei zi de zi, se foloseste LTP Waxwash, un detergent profesional care nu afecteaza impermeabilitatea pietrei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura