Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Gratar gradina mare - placat cu piatra decorativa Homa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

394961 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Este acel produs care pur si simplu nu are cum sa lipseasca din gradina ta. Mai ales daca este una de mari dimensiuni si tie iti place sa, gatesti. Design-ul acestui produs este unul aparte, datorat jocului de culori al ardeziei Homa, spectacol ce incanta chiar si cele mai pretentioase gusturi. Placarea acestui gratar cu piatra naturala, transforma intreg ansamblul intr-un obiect pur si simplu aparte. Este acel tip de produs pe care ti-l doresti neaparat in propria curte. In ceea ce priveste rezistenta acestuia, putem spune ca vorbim despre piatra naturala, a carei rezistenta este cunoscuta peste generatii.
Montajul acestui obiect decorativ presupune cativa pasi simpli pe care trebuie sa ii urmezi cu mare grija, altfel te vei trezi in situatia in care isi va pierde din rezistenta si se va deteriora mult mai rapid.
Gratarul se monteaza pe o platforma stabila, plana si fixa, iar componentele vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid, folosind un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor din interiorul si din jurul cupolei, se opteaza pentru un adeziv termorezistent.
Poti folosi gratarul abia dupa ce adezivul s-a uscat, adica dupa trei sau cinci ore, in functie de sezon.
ARTICOLE RELEVANE DE BLOG
Cum alegem gratarul de gradina
Amenajarea casei si gradinii cu piatra naturala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura