Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Mozaic decorativ marmura Thasos 8-16 mm kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

417 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Jocurile de culori conteaza enorm pentru amenajarea unei gradini sau a unei curti. Mozaicul decorativ din marmura Thassos reprezinta o solutie sigura in realizarea acestor jocuri de culori.

Albul imaculat al marmurei Thassos intra intr-un spectaculos contrast cu orice alta piatra naturala, indiferent de culoare. Astfel pot rezulta alei sau perimetre decorative de mare impact vizual. Avand dimensiuni reduse, mozaicul decorativ din marmura Thasssos se poate aranja intr-un numar infinit de modalitati.

Foloseste distantierul Deco-Uni este un instrument ideal, usor de folosit, pentru realizarea celor mai indraznete modele. Acest produs se poate utiliza atat la exterior, cat si la interior. Oriunde ar fi prezent, acest mozaic din marmura Thassos iese usor in evidenta, punand la randul sau foarte bine in valoare restul decorului.

Holul unui hotel, o incapere de birouri open space, un magazin de moda, receptia unui salon de infrumusetare, terase acoperite si neacoperite sunt doar cateva exemple de spatii in care acest mozaic isi demonstreaza frumusetea si puterea de seductie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura