Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Cada baie travertin silver ultra plat 120 x 80 x 3 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

129948 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Frumusetea cazilor din piatra naturala au impus un nou standard in moda bailor din Romania. Cada de baie din travertin Silver, aduce un aer proaspat si o putere de seductie in orice tip de baie, indiferent de stil.
Astfel, putem avea o potrivire perfecta a acestui produs natural in cadrul unor amenajari clasice, elegante, art-deco, shabby chic, rustic mediteraneean. Datorita culorii gri, cu accente de negru, gama cromatica a produselor cu care se poate asocia aceasta cada de baie este foarte mare: de la alb, la negru, de la gri la verde, crem sau galben s.a.m.d.

Tot culoarea este cea care poate face din cadita de dus o pata de culoare in contrast cu restul decorului, sau se poate armoniza prin asemanare, cu intregul design. Robusta si delicata in acelasi timp, aceasta cada de baie din travertin, trebuie impermeabilizata ca orice produs din piatra naturala. Impermeabilizarea (cu solutii LTP, de exemplu) va creste durata de viata a acestei cadite de dus, incat farmecul sa ramana acelasi ani la rand.

Beneficii:

Design elegant si unic;
Intretinere usor de realizat;
Durata de viata mare.

Pentru un montaj ca la carte, se recomanda sa apelezi la serviciile unui specialist.

Cum ingrijim cada din piatra naturala?

Cada de baie din piatra naturala este un produs care se intretine extrem de usor, insa trebuie avute in vedere doar anumite instructiuni de baza;
Cada din piatra naturala (travertin, marmura, onix etc.) necesita o impermeabilizare ce se poate realiza cu LTP Grout Tile & Protector Spray 750 ml (poate fi folosit si la alte suprafete, precum rosturi, blaturi, placari, etc.);
Curatarea zilnica a pietrei naturale se face folosind pulverizatorul LTP Stonewash 500 ml;
Daca stii deja ca iti doresti o cada din piatra naturala pentru baia ta, te asteptam la showroom-ul nostru din Aleea Teisani, nr. 137A, pentru a vedea intreaga noastra gama de cadite de dus.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura