Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Piatraonline Romania

0219907, 0213501494

Chiuveta Autograph Marmura Calacatta Lilac 42 x 85 cm

Pe stoc:
Nu
Out of stock
Telefon:
0219907
Pret:
3719.94 lei
 
 

Detalii produs

Chiuveta pentru baie Autograph din marmura Calacatta Lilac este acel element central pe care ti l-ai dorit mereu in baia ta. Prin puterea sa de seductie, aceasta chiuveta va atrage intreaga atentie asupra sa. Spatiul din jurul ei va parea mai luminos, mai proaspat, mai relaxant. Marmura Calacatta a fost mereu un material care a inspirat incredere si a generat o atmosfera plina de eleganta.
Chiuveta pentru baie Autograph din marmura Calacatta Lilac este creata dintr-o singura bucata. Aceasta se monteaza si se racordeaza foarte usor la reteaua de apa, ca orice alta chiuveta. Materialele in compania carora se simte bine sunt alte pietre naturale, precum granitul, ardezia sau onixul. Culoarea alba o face sa iasa foarte bine in evidenta, de aceea un fundal negru este indicat pentru a i se crea scena ideala. Genuri precum minimalismul, clasic-elegant, boho-chic, industrial sau contemporan reprezinta mediile in care aceasta chiuveta isi gaseste cea mai de impact forma de expresie. Ca orice produs din piatra naturala, acest lavoar din marmura Calacatta Lilac trebuie intretinut periodic cu substante speciale usor de achizitionat. Cu ajutorul acestora, chiuveta va ramane mult timp la fel de fascinanta.

Produsul este disponibil la dimensiunile:
D: 42 cm, H: 85 cm si greutate 150 kg, ambalat la lada.
Beneficii:
Design iesit din comun;
Montaj usor de realizat;
Produs destinat spatiilor elegante.
Pentru un montaj corect, recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist

Cum ingrijim piatra?
Marmura este o piatra rezistenta, dar pentru a te bucura mai mult de ea, este important sa tinem cont de trei pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere;
Suprafata se va impermeabiliza cu LTP Grout & Tile Protector Spray 750 ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc.);
Pentru curatarea si intretinerea pietrei se poate folosi pulverizatorul LTP Stone Wash 500 ml;
Aceste produse le poti achizitiona de pe site-ul nostru.
Chiuveta din marmura Calacatta Lilac este un produs rafinat si elegant, care va transforma semnificativ amenajarea. Pentru a vedea intreaga noastra colectie de marmura, te asteptam sa faci o vizita in showroom-ul nostru din Aleea Teisani, nr. 137A.
ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG
Cum sa amenajezi baia cu piatra decorativa.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Piatraonline Romania
Persoana de contact: Departament Comercial
Adresa: Aleea Teisani, Nr. 137 A, Sector 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0219907
Telefon mobil: 0213501494
Fax: 0318166956
Website: http://www.piatraonline.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi