Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Masa de cafea Moon

0 stars: 0.00 din 0 pareri

388773 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Discreta si sofisticata, masa pentru cafea din colectia Moon este o piesa de mobilier - statement care se integreaza perfect atat intr-un spatiu minimalist, cat si intr-un ambient clasic. Forma sculpturala, nervurile subtile si suprafata pretioas? o transforma in punctul focal al incaperii. Descopera frumusetea atemporala a marmurei in forma contemporana. Calitatea si rafinamentul materialului natural vor fi de folos multor generatii.Gustul cafelei e mai bun cand atmosfera din jur inspira tihna si relaxare.

O masa pentru cafea din marmura Volakas poate fi exact acel amanunt care, impreuna cu gustul si mirosul cafelei, sa te destinda sau, dupa caz, sa te revigoreze. Delicata si cu dimensiuni optime pentru un spatiu intim, masa pentru servit cafea din marmura Volakas este si foarte rezistenta. O rezistenta cum numai marmura, folosita de mii de ani in constructii, o poate avea. Datorita culorii albe, aceasta masa de cafea se poate adapta fara nici cea mai mica problema oricarui stil ambiental: clasic, minimalist, high-tech, rustic, etc. Nu uita sa tratezi acesta masuta din piatra naturala cu solutii de impermeabilizare, pentru ca farmecul ei sa ramana nealterat generatii dupa generatii.

Detalii tehnice:
blat : 40 x 40 x 2cm
baza : 30 x 30 x 46cm

Beneficii: Piesa cu totul speciala; Potrivita in orice amenajare; Obiect decorativ unic.

Ce trebuie sa stii despre intretinerea marmurei Volakas: In intretinerea marmurei Volakas, este important sa fii atent cu produsele pe care le folosesti, deoarece produsele nepotrivite o pot deteriora ireparabil; Cand vorbim despre impermeabilizarea marmurei, se poate folosi LTP Mattstone H2O; In intretinerea pietrei zi de zi, se foloseste LTP Stonewash, un detergent profesional.

Marmura este unul dintre cele mai spectaculoase materiale folosite in amenajarile de interior sau exterior. Daca nu te-am convins de frumusetea pietrei, comanda online o mostra si daca vrei sa vezi intreaga noastra expozitie de piatra naturala, te asteptam in showroom.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura