Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Blaturi Lastra Autograph Bubble Onyx

0 stars: 0.00 din 0 pareri

137207 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta superioara si densitatea crescuta, fac din lastrele din Lastra Autograph Bubble Onyx cu finisaj polisat o investitie excelenta. Cu detalii naturale bogate, Onyx-ul Bubble cu finisaj polisat, epateaza prin aspectul sofisticat rezultat din imbinarea tonurilor de coniac, crem si alb. Onyx-ul se preteaza atat pentru placari orizontale, cat si verticale, in spatii precum holurile, baile, bucatariile, pentru placari, blaturi sau pereti. Cu toate acestea, multi aleg acest produs pentru realizarea bailor, panourilor protectoare din spatele blaturilor, data fiind frumusetea clasica universala si rezistenta deosebita.

Aspectul minunat al acestor produse invioreaza fiecare spatiu. Daca mai luam in calcul si faptul ca din ele se pot confectiona un numar aproape infinit de forme speciale, atunci este usor de inteles de unde provine atractia catre acest tip de produs.

Beneficii:
- Frumusete inegalabila;
- Ideal in spatii umede;
- Material translucid.Ce trebuie sa stim despre montaj:
- Este la fel de important ca alegerea pietrei;
- Inainte de a fi montate, aceste produse trebuie curatate;
- Inainte de montaj, se masoara spatiul si se calculeaza unde vine straiful;
- Pentru fixarea placilor se recomanda adezivul Weber Set Marmo Plus, un adeziv flexibil cu priza rapida;
- Chitul de rosturi Weber Color Comfort se va aplica dupa fixarea placilor pentru a pune in valoare piatra naturala are o paleta de 30 de nuante din care poti alege;
- Pentru ca vorbim despre un produs natural, este recomandat sa apelezi la serviciile specialistilor cand vine vorba despre montaj. Cum se intretin lastrele din onix:
- Curatarea se realizeaza intotdeauna cu LTP Grimex;
- Avand in vedere ca acest produs are finisaj polisat, pentru impermeabilizare se foloseste LTP MPG, impermeabilizant dedicat pietrei cu finisaj lucios;
- Pentru curatare si intretinere zilnica, se foloseste LTP Waxwash. La comanda putem realiza si diverse obiecte de mobilier.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura