Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Blaturi din granit Rossa Porrino

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27132 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Comanda acum trepte, glafuri sau blaturi destinate bailor, bucatariilor si glafuri la din granit Rossa Porrino la cel mai bun raport calitate-pret! Comanda acum treptele destinate scarilor tale executate din superbul Granit Rossa Porrino, piatra naturala modifica radical atmosfera unui spatiu. Ii pot da maretie sau delicatete, prin coloritul interesant, treptele din granit Rossa Porrino cu finisaj polisat pot transmite ambele stari.

In afara treptelor si contratreptelor, putem taia si alte piese speciale, in functie de cotele si schitele furnizate de tine. Sa zicem ca ai nevoie de placarea unor pereti, de blaturi pentru baie si blaturi pentru bucatarie, glafuri pentru ferestre, ca vrei sa faci o masa mai deosebita putem debita toate aceste piese speciale din placi mari de granit (lastre mari sau medii).

Ne dai schita sau putem trimite o echipa de profesionisti Piatraonline sa te ajute la sablonare. Contacteaza-ne pentru programare sau pentru orice alte informatii!Iti stam la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura