Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Adeziv gresie / piatra naturala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7259 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest adeziv se utilizeaza pentru proiectele cu piatra naturala de culoare inchisa (ex: gri, antracit, negru), precum ardezie, granit sau marmura, fiind un adeziv calitativ cu priza rapida si rezistenta marita in timp. Ideal pentru constructii in interior si exterior, inclusiv la incalzirea prin pardoseala. Pentru lipirea placilor de gresie si faianta cu absorbtie normala (Clasa BII, B III) la interior si exterior. Se aplica pe suporturi avand ca liant cimentul; suprafete de beton, beton usor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, sape de ciment, pe gips-carton si hidroizolatii (pe baza de ciment sau dispersie).

Impreuna cu hidroizolatia Weber.Tec Superflex D2 si chitul de rost Weber Color Comfort formeaza sistemul de hidroizolatie pentru terase Weber Hydro Premium. Realizand un amorsaj cu grundul de profunzime Weber GR100, se poate aplica si pe alte suprafete critice cu absorbtie de apa ridicata sau scazuta.

Beneficiile:
1. Flexibilitate ridicata - clasa S1
2. Pentru placi ceramice absorbante si neabsorbante
3. Pentru placari pe pardoseli incalzite
4. Pentru placari in zone cu trafic intens
5. Pentru aplicarea caramizii aparente
6. Tehnologie fara praf
7. Aplicabil pe hidroizolatii
8. Ideal pentru piatra de culoare inchisa.

Compozitie: Adeziv de calitate profesionala, sub forma de pulbere de culoare gri, pe baza de ciment, cu adaosuri minerale, fibre de armare si rasini sintetice, aplicabil in pat subtire. Produs fabricat cu tehnologia inovativa Fara Praf. Recomandat si pentru placi de dimensiuni mari.Mod de preparare si de lucru: Se toarna continutul unui sac in cca. 6 - 6,5 litri de apa curata, rece si se amesteca cu ajutorul unui mixer electric pana se obtine un amestec omogen, fara aglomerari.

Dupa un repaus de cca. 5 minute, se reamesteca. Mortarul adeziv astfel obtinut se intinde pe suprafata suport cu ajutorul unei mistrii canelate. In cazul in care placile au dimensiuni mai mari (peste 40 x 40 cm) sau suportul este denivelat, adezivul se va aplica atat pe suport cat si pe placa. Placile se fixeaza pe suprafata de contact prin apasare manuala, miscandu-le pe startul de adeziv (la nevoie utilizand un ciocan de cauciuc), pana la obtinerea unei suprafete plane. Placile trebuie asezate in stratul de adeziv in limita timpului deschis (inainte de a se forma crusta pe suprafata adezivului).

Pentru a asigura o suprafata de contact corespunzatoare, adezivul trebuie sa acopere min. 65% din intradosul placii in cazul placarilor in interior si 100% la placarile exterioare. Rosturile vor fi chituite dupa cel putin 24 de ore, utilizandu-se chiturile din gama Weber.Color.Recomandari: lucrarile vor fi executate la o temperatura a aerului si a suportului de la +50 C pana la +30 C si se vor evita conditiile meteo nefavorabile (ploaie, zapada, vant puternic, expunerea directa la razele solare).

Suprafetele placate vor fi protejate impotriva inghetului timp de 24 de ore. Mortarul proaspat se va indeparta de pe suprafetele placate si din rosturi, in cursul aplicarii, folosind apa curata. Suprafetele devin practicabile dupa 24 de ore si pot fi expuse la solicitari medii dupa cca. 7 zile. Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare.

Consum:
Mistrie canelata cu dinti de 6 mm: cca. 4 kg/m2
Mistrie canelata cu dinti de 8 mm: cca. 5 kg/m2
Mistrie canelata cu dinti de 10 mm: cca. 6 kg/m2
*consumul recomandat in cazul pietrei naturale 1 sac 25 kg = 3.5 mp
Trimite mesaj
Din Gura in Gura