Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Blat marmura tundra polisata 250 x 65 x 3cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

78421 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Numele ei vorbeste de la sine! Marmura Tundra inseamna stil maiestuos, o eleganta impresionanta. Noile blaturi din marmura Tundra Polisata (dimensiuni de 250 x 65 x 3 cm), vor conferi un aer de mare clasa in orice spatiu, iar grosimea de 3 cm va adauga volum proiectului si un plus de frumusete prin masivitate.

Pot fi utilizate ca blaturi sau din ele se pot confectiona la marimea dorita trepte, contratrepte, glafuri sau alte piese speciale. Celor mai neconformisti le sugeram placari verticale, chiar orizontale, cu blaturile din marmura Tundra exact la dimensiunea cu care acestea vin de la furnizor.

Efectul vizual chiar si la exterior! - al unor astfel de amenajari este cu totul deosebit.

O asemenea abordare stilistica mareste senzatia de spatialitate in incaperi mari si medii. In spatiile mai mici, un blat cu aceste dimensiuni poate indeplini un relaxant accent cromatic.

Blaturile din marmura Tundra Polisata inseamna rezistenta si durabilitate (nu uitati de grosimea de 3 cm!), in afara de marea versatilitate, de rafinamentul si personalitatea pe care le transfera integral asupra tuturor proiectelor din care va face parte.

Odata achizionat produsul, o echipa PIATRAONLINE se poate ocupa de transportul acestuia in locatia indicata. Acolo, pe loc, poate debita din blat (250 x 65 x 3 cm) piesele speciale conform specificatiilor/ indicatiilor tale, pentru trepte, glafuri, blaturi, etc.

La cerere, echipa noastra de montatori specializati in piatra naturala se poate ocupa si de montarea acestor piese speciale. Produsul se livreaza usor si rapid oriunde in tara.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura