Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Impermeabilizant piatra LTP Glaze Protector 5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45458 lei Lei
Out Of stock
Descriere
LTP Glaze Protector poate inlocui vechile lacuri acrilice, fiind totodata un impermeabilizant premium destinat spatiilor interioare. Se aplica tuturor suprafetelor din piatra naturala, cu scopul de a le proteja, intretine si infrumuseta. Dupa aplicare se formeaza un micro-film foarte rezistent la uzura si la pete care confera suprafetei tratate un aspect de proaspat spalat. LTP Glaze Protector este ideal pentru materiale in culori pale (ardezie, calcar, etc.). Recipientul de 5 litri este varianta rentabila pentru cei care au suprafete mai mari de intretinut. Pentru suprafetele de dimensiuni mai reduse, avem LTP Glaze Protector la 1 litru. Livrarea se face rapid si usor prin curierat cu plata ramburs.

Mod de utilizare:
Pentru suprafete nou montate, trebuie sa te asiguri ca suprafata care urmeaza sa fie tratata (impermeabilizata) este complet curata, uscata si fara urme de chit sau adezivi. Pentru curatarea in prealabil foloseste LTP Grimex. Daca suprafata este foarte murdara, poti utiliza LTP Grout Stain Remover. Pentru placile montate mai demult, prima data acestea trebuie curatate si degresate cu LTP Grimex avand grija sa clatesti foarte bine. Lasa sa se usuce foarte bine (12-24 ore). Orice umezeala retinuta in imbinarile de chit pot provoca uscarea opaca a LTP Glaze Protector si pot preveni ajungerea impermeabilizarii la maturitatea si duritatea completa. Se utilizeaza numai la interior (nu pentru camere umede sau cabine de dus).

Aplicare:
Se aplica folosind o carpa imbinata cu solutie. Se toarna continutul intr-un recipient separat. Tesatura se inmoie in solutie si se stoarce apoi. Impatureste carpa si aplica uniform pe suprafata fara frecare. Se aplica pana s-a creat un strat subtire uniform (in medie de 3 ori). A se lasa sa se usuce (+/- 1 ora). Pentru un finisaj lucios, ar trebui sa fie aplicate straturi suplimentare in unghiuri drepte fata de primul (maxim 6 straturi). A nu se aplica prea multe staturi pentru ca se pot provoca acumulari inestetice si / sau se poate reduce eficienta produsului. Se intareste dupa aproximativ o ora, dar va dura mai putin de trei zile pentru a se ajunge pe deplin la maturitatea si duritatea necesare, pentru a asigura o impermeabilizare eficienta. Daca aveti dubii, experimentati pe placi de rezerva pentru a stabili metoda corecta de aplicare si numarul optim de straturi inainte de uzul general. Dupa utilizare, se clateste podeaua cu apa cu ajutorul unei carpe.

Intretinere:
Se mentine extrem de usor cu ajutorul detergentului universal LTP Floorshine (acesta mentine protectia impermeabilizantului timp indelungat). In zonele in care impermeabilizarea se uzeaza, se aplica mai mult LTP Glaze Protector. La un moment dat este de dorit refacerea completa a impermeabilizarii. In acest caz utilizati LTP Grimex pentru a decapa impermeabilizarea originala inainte de a reimpermeabiliza. Consum: 1L = 30-40 mp (un strat) in functie de porozitatea substratului.

Atentie: A nu se pastra la indemana copiilor. Depozitati produsul intr-un loc ferit de inghet. Evitati temperaturile extreme. Evitati sa folositi detergenti puternici pentru a spala suprafetele tratate cu LTP Glaze Protector. A nu se aplica la exterior, unde are contact direct cu razele UV!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura