Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Classic Mat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22848 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Un living sau o sala de mari dimensiuni se pot pune foarte bine in valoare cu ajutorul placilor patrate de travertin Classic Cross Cut, cu latura de 61 cm. Fiind atat de mari si necesitand mai putine imbinari, aceste placi induc incaperii o senzatie de spatiu vast, mai mare decat este in realitate. In acelasi timp, de calitatile acestui produs pot beneficia, in functie de design, si spatiile medii sau mici, precum bucatariile, baile sau holurile.

In afara de intrebuintarile deja mentionate, placile de travertin Classic Cross Cut, mat, pot fi utilizate ca trepte, blaturi, placari de semineuri, etc. In amenajarile exterioare functioneaza perfect pentru placarile de fatade, socluri sau garduri. Finisajul mat ofera o suprafata neteda placii de travertin si ii scoate in evidenta textura si culoarea. Un alt avantaj al folosirii acestui tip de placa este montajul rapid, dimensiunile mari ale placii vor necesita mai putine imbinari.

Produsul este cunoscut printre profesionisti si printre pasionatii de design ca fiind unul deosebit care are proprietatea de a oferi fluiditate unui spatiu vast si luminozitate unui spatiu de dimensiuni mai reduse.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura