Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Blaturi trepte travertin Latte polisat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

54026 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Culoarea si venatura unica livrata alaturi de o rezistenta recunoscuta pot caracteriza Travertinul Latte polisat pentru proiecte medii si mari. Travertinul Latte polisat este recomandat blaturilor pentru bucatarie si baie, glafurilor de ferestre interioare si exterioare. Toate produsele sunt taiate la stricata ta comanda si livrare la nivel national.

Treptele scarilor interioare si exterioare pot beneficia de o prezenta unica si distinsa, cu tenta arhaica, folosind Travertin Latte polisat. Aspectul aparte, dublat de rezista recunoscuta a acestui material, satisfac chiar si cele mai sofisticate gusturi in materie de design interior. Nu doar trepte si contratrepte se poate realiza din travertin Latte polisat, ci el este perfect pentru placari exterioare si interioare, pentru confectionarea de blaturi de baie si de bucatarie, semineuri sau orice alte piese speciale la comanda. Toate aceste produse la final vor avea canturile prelucrate conform dorintelor tale cu semibaston, bizot, dublate sau decupate.

Aceste piese se taie din lastre (bucati mari din travertin cu dimensiuni cuprinse intre 270-290cm cu 160-180cm latime), taierea se face conform cotelor si schitelor funizate de fiecare client in parte. La cerere, echipa de montaj Piatraonline te poate ajuta la efectuarea masuratorilor si a sabloanelor, montajului. Iti stam la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov.

De asemenea, iti stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat. Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate din piatra naturala taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Travertinul Latte este un produs al naturii si niciodata doua bucati sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura