Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Blaturi trepte travertin Classic Cross Cut

0 stars: 0.00 din 0 pareri

58548 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Treptele si contratreptele realizate din travertin Classic Cross Cut cu finisaj mat de cea mai buna calitate, astazi constituie un element de mare impact vizual, modern si plin de viata. Acelasi mesaj este transmis de toti clientii ce comanda piese speciale din aceasta piatra naturala, incepand de la scari, pardoseli, placari de pereti, de semineuri, blaturi de baie sau de bucatarie pana la glafuri, obiecte de mobilier, etc.

Acestea se pot folosi atat la interior cat si la exterior, in spatii publice sau private. Piesele speciale executate din Travertin Classic Cross Cut cu finisaj mat - antiderapant, sunt usor de intretinut - productia prespune taiarea lor din lastre mari la dimensiunile sau sabloanele furnizate, de catre fiecare client.

Deci de ce piese speciale ai nevoie? Poti comanda acum blaturi destinate bucatariei sau trepte pentru scari, pana la glafuri exterioare / interioare. Toate avand posibilitatea prelucrarii canturilor cu semibaston, baston, dublura sau decupaje, etc. Comanda minima 5mp. Iti stam la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate din travertin taiat cu multa grija de mesteri pietrari. Travertinul Classic Cross Cut este un produs al naturii si niciodata doua bucati sau doua zone ale unei suprafete din travertin nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura