Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Classic Scapitat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17136 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Descopera cea mai usor de folosit piatra naturala din portofoliul nostru, perfect calibrata, culoare constanta, se preteaza atata la interior cat si la exterior pentru orice fel de placare verticala. Travertinul Classic scapitat aduce plus valoare prin culoarea sa crem suberba.

Asfel, acest material devine foarte usor de combinat cu orice stil de amenajare (modern, traditional, etc.). Lungimea in cazul travertinului scapitat este variabila, aspectul final fiind unul foarte lejer si nu o structura repetitiva care sa dea o senzatie de artificial. Travertinul Classic scapitat se potriveste oricarui tip de spatiu si poate fi montat in incaperi precum bai, pivnite sau beciuri. Se poate crea un design contrastant cu ajutorul altor pietre de culoare diferita, amplificandu-se astfel impactul vizual al intregului proiect de amenajare.

Recomandari montaj:
Daca montajul se face pana la 3 m inaltime, produsul poate fi placat direct peste termosistem sau tencuiala.
Daca montajul se face peste 3 m inaltime, este obligatoriu sa folosesti plasa tip Buzau si mai multe dibluri pentru fixarea termosistemului. Daca montajul se doreste peste Rigips, este obligatoriu utilizarea unei plase de rabit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura