Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Latte Periat & Daltuit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31892 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pavaj exterior din Travertin Latte, periat si daltuit, cu grosimea de 3 cm destinat amenajarilor exterioare, in special in spatii cu trafic intens, precum terase acoperite si neacoperite, alei pietonale sau alei de protectie din jurul casei, avand o dimensiune generoasa poate fi utilizat inclusiv la trepte si contratrepte, margini din jurul piscinelor, balcoane, etc.

Datorita aspectului antiderapant, acesta se integreaza bine in decoruri cu tenta clasica, eleganta. Tonurile cromatice uniforme creeaza senzatia ca locul in care este folosit devine si mai spatios, mai curat. Cu o rezistenta mare in timp, travertinul Latte, periat si daltuit, poate fi utilizat atat pe domeniul proprietatilor rezidentiale, cat si pe cele publice.

Material de top din punct de vedere calitativ care se monteaza usor si intareste impresia de spatiu deschis si curat. Travertinul Latte va ajuta sa dai proiectelor personale o nota aparte. sa concepi o alei sau parcari, fie ca doresti sa ajungi mai aproape de natura printr-un design natural, toate acestea alaturi de utilitate si rezistenta in timp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura