Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie Flexibila Tan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18683 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Eleganta ardeziei flexibile Tan consta in culoarea relaxanta a nisipului. Cu o asemenea unitate cromatica, se poate utiliza ca fundal pentru o multitudine de decoruri, de la cele mai bogat colorate pana la cele monocrome. Baia, bucataria, sufrageria, biroul, restaurantul sau salile de sedinte sunt doar cateva dintre spatiile in care aceasta ardezie se poate folosi.

In placarile exterioare o intalnim la placarea fatadelor de cladiri, a gardurilor, soclurilor sau stalpilor In afara de rezistenta specifica pietrei naturale, aceasta ardezie flexibila SKIN (piele engl.) uimieste prin marea sa maleabilitate (1-2 mm grosime), putand fi fixata pe aproape toate tipurile de suprafete, rectangulare sau curbe. Se taie extrem de usor cu ajutorul instrumentelor folosite in industria lemnului. Din multiple sale calitati, amintim rezistenta la socuri, la apa, la razele UV si este hipoalergenica. Ca orice produs din piatra naturala, trebuie impermeabilizata la anumite intervale, recomandate de specialisti.

Utilitate: Toate tipurile de ardezi flexibila SKIN comercializate de PIATRAONLINE pot fi folosite la placarile exterioare fara nici o ranforsare. Acest produs are posibilitati de aplicare aproape nelimitate datorita greutatii de 1-2kg/mp si grosime de 1-2mm de asemenea produsul are rezistenta la UV si apa (saune bai beciuri). De asemenea poate fi aplicata cu usurinta pe mobila sau fronturi de usi. Suprafata poate fi usor montata cu orice adeziv poliuretanic sau pentru placari exterioare direct cu adeziv de placi ceramice. Datorita grosimii de 1-2mm are o rezistenta la socuri marita. Placari exterioare de fatade (direct peste termosistem) garduri socluri stalpi pe rotund etc.
Placari interioare direct peste rigips pal OSB caramida, etc.

Avantajele Ardeziei Flexibile
100% suprafata din piatra naturala. Dimensiuni: 122 x 61 cm.
Ultra subtire avand incredibila grosime de 1-2 mm.
Acuratete grosime de 1-2 mm (1/16) in lungime si latime.
Material ignifug.
Usor de manipulat si transportat.
Perfecta pentru placari interioare si exterioare.
Flexibilia.
Aplicatii nelimitate.
Poate fi montata pe orice suprafata ( ceramica mobila rigips fronturi de usi beton).
Nu necesita echipamente speciale de montaj.
Fiecare placa de ardezie este unica.
Ardezia flexibila este mult mai usoara dar la fel de rezistenta precum placajele traditionale din ardezie.
Acum la un pret incredibil de mic.
Creeaza o bariera perfecta contra umiditatii.

Unelte:
Debitarea si decuparea se poate face cu aceleasi unelte folosite in industria lemnului (circular pendular carote flex etc.).
Flexibilitate poate fi crescuta prin aplicarea de caldura (utilizati pistolul de caldura in jurul valorii de 400 C). Adeziv recomandat:
Adeziv Poliuretanic: (ex Soudal Fix all).

Proprietati speciale:
Extrem de usor de transportat.
Este posibila aplicarea directa pe gresie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura