Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Blaturi pentru baie si bucatarie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

37604 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Comanda blaturi pentru baie si bucatarie, glafuri pentru ferestre sau chiar trepte destinate scarilor interioare sau exterioare la grosimea de 3 cm din superba Marmura Kavala cross cut cu finisaj polisat. Toate aceste produse vor fi taiate la dimensiunea dorita de tine. Livrare nationala indiferent de cantitate.

Treptele scarilor tale interioare sau exterioare pot fi executate din marmura Kavala polisata de 3 cm. Apectul acestui produs din piatra naturala de marmura, aduce o combinatie de clasic si modern in cadrul proiectelor tale. Nu doar trepte si contratrepte se pot realiza din marmura Kavala, pot fi realizate blaturi de baie si de bucatarie, semineuri sau orice alte piese speciale atipice. Putem debita aceste piese se folosesc lastre mari si medii, conform cotelor si schitelor funizate de tine. Masuratorile sau sablonarea pot fi efectuate si de catre echipa noastra de montaj. Comanda minima 5mp.

Iti stam la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate din marmura taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Marmura Kavala este un produs al naturii si niciodata doua bucati sau doua zone ale unei suprafete din marmura nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura