Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Chiuveta travertin Silver RS-24

0 stars: 0.00 din 0 pareri

81039 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cei mai multi dintre noi avem bai normale, care nu au nimic particular. In aceste conditii, o chiuveta de baie din piatra naturala schimba intreaga perspectiva a incaperii. De exemplu, chiuveta de baie din travertin Silver, model RS-24.

Aceasta se monteaza usor pe un blat de lemn sau de piatra naturala. Si se intretine la fel de usor cu ajutorul produselor speciale (recomandam marca LTP). Daca vrei sa o instalezi in bucatarie, nici o problema, functioneaza peste tot la fel de bine. Odata montata, aceasta chiuveta de baie din travertin Silver va impresiona prin rafinament si robustete.

Chiuvetele din piatra naturala (travertin, marmura, onix etc) necesita o impermeabilizare, ce poate fi realizata extrem de usor cu produsele LTP - ex: LTP Grout Tile Protector Spray 750 ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc), curatarea zilnica se face utilizand pulverizatorul LTP Stone Wash 500ml, toate le poti comanda direct pe site-ul nostru in sectiunea Solutii tratare si impermeabilizare.

Produsul este disponibil la dimensiuniile: 41 x 34,5 cm, H:15,5 cm, ambalat la cutie (25 kg).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura