Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Chiuveta marmura Light Emperador

0 stars: 0.00 din 0 pareri

96866 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Armonia si unitatea baii nu se obtin mereu cu usurinta, dar unele obiecte te pot ajuta. Un asemenea obiect este lavoarul din marmura Light Emperador RS-22. Acesta se poate utiliza atat in spatiile private cat si in cele publice, cu aceleasi rezultate practice si estetice.

Stilurile decorative asociate cu aceasta forma si culoare a lavoarului Light Emperador, model RS-22, sunt foarte numeroase, incepand de la clasic la rustic, de la mediteraneean la minimalist sau provensal Produsul este foarte rezistent si se instaleaza ca orice chiuveta obisnuita.

Lavoarul Light Emperador se pastreaza usor cu ajutorul solutiilor de impermeabilizare si intretinere periodica. Astfel, textura si culoarea lui deosebita vor impresiona cat mai mult timp.

Chiuvetele din piatra naturala (travertin, marmura, onix etc) necesita o impermeabilizare, ce poate fi realizata extrem de usor cu produsele LTP - ex: LTP Grout Tile Protector Spray 750ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc), curatarea zilnica se face utilizand pulverizatorul LTP Stone Wash 500ml. Le poti comanda pe toate direct pe site-ul nostru in sectiunea Solutii tratare si impermeabilizare.

Produsul este disponibil la dimensiuniile: 42 cm, H:15 cm, ambalat la cutie (22 kg).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura