Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie Sikis Mix 5 cm x LL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17136 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Piatra naturala decorativa similara cu ardezia Kavala prin duritate si culoare, ardezia Sikis se diferentiaza prin mixarea mai multor culori, incepand cu gri, crem si maroniu. Aceasta piatra naturala decorativa este recomandata pentru amenajari interioare si exterioare, in cadrul carora sugereaza o accentuata senzatie de materie naturala si de eleganta.

Piatra naturala decorativa de exterior facuta sa reziste. Piatra naturala Sikis rezista in aceeasi masura la caldura mare si inghet si se potriveste in majoritatea proiectelor. Este ideala folosirea ei atat in zonele de munte, cat si in zonele joase, unde se regasesc variatii de temperatura si clima. Aceasta piatra naturala, parte a bogatei oferte Piatraonline, se afla in stoc.

Indiferent de cantitate, livrarea ei se poate face pe intregul teritoriu al tarii. Piatra naturala decorativa Ardezie Sikis Mix are o compozitie mai mult compacta, neavand acei pori specifici travertinului, de exemplu. Aceasta inseamna ca nu retine apa atat de usor si este mai curand impermeabila.

Deosebit de rezistenta si in fata focului, tipul acesta de piatra naturala decorativa este asemanat uneori cu rocile vulcanice care nu se topesc la temperaturi foarte inalte. Se pot realiza placaje verticale si pardoseli datorita suprafetei suficient de plane.

Se utilizeaza de asemenea la placarea semineelor, a vetrelor, cuptoarelor, a constructiilor sustinatoare (de monumente spre exemplu), a zonelor care imprejmuiesc piscine etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura