Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie Kavala Hand Cut Roman Pattern Natur 3-4cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

21658 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pavaje exterioare, alei pietonale sau proiecte publice toate pot utiliza aceasta piatra naturala denumita Ardezie Kavala Hand Cut Roman Pattern cu finisaj natur si grosime de 3-4cm, acesta piatra naturala induce adesea senzatia de antic sau rustic. Cu laturile obtinute prin procesare manuala, avand o structura usor inegala, pavajul exterior de tip Roman Pattern din ardezie Kavala combina aspectul roman cu atmosfera vechilor asezari rurale.

Livrare nationala in 24-48h oriunde in tara indiferent de cantitate. Produsul destinat pavejelor exterioare din piatra naturala Ardezie Kavala Hand Cut 3-4 cm grosime este exceptional de rezistent la trafic greu si inghet/dezghet aspectul si duritatea pietrei naturale fiind cunoscuta in toata lumea. Pentru o dubla rezistenta si o functionalitate pe termen cat mai lung pot fi aplicate si se recomanda tratamente de impermeabilizare.

Utilitate: Se foloseste cu precadere la pavarea aleilor trotuarelor pietelor publice sau pentru amenajarea curtilor si gradinilor. Placile pot fi asezate deasupra prundisului sau direct pe suprafete verzi dupa cum la fel de bine pot fi montate pe pat de nisip in cazul aleilor pietonale de exemplu sau pe beton cu sapa semi umeda pentru asigurarea rezistentei in zonele traversate frecvent sau parcari auto.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura