Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Glet de finisaj pe baza de ciment alb Weber N15, 20kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4165 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest glet se utilizeaza in cazul finisajelor executate asupra suprafetelor din beton, beton usor si a tencuielilor, inainte de zugravire si vopsire. Gletul Weber N15 functioneaza perfect nu doar in amenajarile interioare, dar si in cele exterioare. De culoare alb, acest glet de finisaj este un produs pe baza de ciment alb si adaosuri minerale de calitate superioara.

Are rezistenta si aderanta buna, fiind in acelasi timp netoxix. Folosirea lui, dupa metode standard, asigura succesul unor amenajari care vor rezista mult timp si vor beneficia de un aspect placut si ingrijit.

Ambalare:
Sac de 20 kg. Paleti de 1080 kg (54 saci).

Suprafata pe care se aplica
Gletul weber N15 se poate aplica pe suprafete din beton beton usor tencuieli. Suportul pe care se aplica trebuie sa fie curat fix nedeformabil si sa aiba varsta de maturizare.

Pregatirea suportului:
Verificati daca suportul este curat, nedeformabil, fix si sa aiba varsta de maturizare. Curatati suportul de orice impuritati

Mod de preparare si de lucru:
Amestecati un sac de 20 kg de weber N15 cu cca. 7 litri de apa curata pana obtineti un amestec omogen. Dupa 5 minute reamestecati bine. Materialul preparat se aplica cu gletuitor din otel sau mecanizat in grosime de maxim 3 mm pentru un strat, dar nu mai mult de 5 mm in total. Stratul urmator de weber N15 se poate aplica dupa uscarea primului.

Recomandari:
Temperatura de aplicare: intre +5C si +30C. Peste gletul Weber N15 se poate aplica direct vopseaua lavabila, dupa uscarea acestuia.

Caracteristici de utilizare:
Timp de asteptare dupa amestecare: 5 minute
Timp de punere in opera: 2 ore de la prepararea pastei
Grosimea unui strat: max. 3 mm
Grosimea totala: max. 5 mm
Suprafetele devin utilizabile pentru operatiile ulterioare dupa cca. 24 ore

Acesti timpi sunt dati pentru o temperatura de 20oC si o umiditate relativa a aerului de 65%. Valorile mai ridicate ale temperaturii scurteaza, iar mai scazute maresc acesti timpi.

Contine ciment. Face reactie alcalina cu apa. Se vor proteja ochii si pielea. In cazul contactului cu ochii, acestia se vor spala cu apa din abundenta si se va consulta medicul de specialitate.

Date tehnice:
Aderenta la suport: cca. 0 32 N/mm2
Rezistenta la compresiune: cca. 5 5 N/mm2
Rezistenta la intindere din incovoiere: cca. 2 4 N/mm2

Termen de valabilitate
12 luni de la data fabricatiei, in conditii de depozitare pe paleti de lemn, in mediu uscat.

Consum:
cca. 1,2 kg/m2 pentru un strat de 1 mm grosime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura