Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Glet de egalizare pe baza de ciment alb Weber N17, 20kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

357 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Gletul de egalizare pe baza de ciment alb Weber N17 se poate utiliza in cadrul amenajarilor interioare, atat in spatiile rezindentiale, cat si in cele publice. Acest produs se foloseste la egalizarea suprafetelor de beton, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli ipsos si placi de gips-carton. Gletul de egalizare pe baza de ciment alb Weber N17 functioneaza perfect in procesul necesar placarii pietrelor naturale.

Atentie: nu se va folosi in spatii cu umiditate permanenta.
Gletul de egalizare pe baza de ciment alb este o pulbere pe baza de compusi minerali, bogata in aditivi si rasini sintetice, de calitate profesionala. Acesta se poate aplica in strat gros de pana la 7 mm si prezinta o rezistenta si aderenta buna la suport.

Pentru ca produsul sa functioneze la parametrii optimi, suprafata suport trebuie sa fie curata (grasimi, bitum, praf, etc), uscata, fixa, nedeformabila. Se vor indeparta in prealabil straturile cu rezistenta mecanica slaba. Betoanele trebuie sa aiba varsta de maturizare, iar tencuielile absorbtie medie. Prin aplicarea unui strat de grund weber GR100 se va realiza reducerea sau uniformizarea absorbtiei de apa a suportului.

Mod de preparare si de lucru
Se toarna continutul unui sac in cca. 7 - 7,5 litri de apa curata, rece si se amesteca cu ajutorul unui mixer electric pana se obtine un amestec omogen, fara aglomerari. Materialul astfel obtinut se aplica cu o gletiera de inox curata in grosime de maxim 7 mm pe strat.

Urmatorul strat se va aplica dupa uscarea celui precedent sau umed pe umed. Timpul de uscare al unui strat in grosime de 5 mm este de cca. 24 de ore, acesta poate varia in functie de umiditatea si temperatura mediului. Straturile aplicate se pot finisa prin lisare cu fierul de glet inainte ca materialul sa faca priza. Suprafata uscata poate fi slefuita cu hartie abraziva foarte fina.

Praful rezultat se va curata de pe suprafata suport cu o perie (bidinea, pensula) moale. Pentru obtinerea surafetelor deosebit de fine si super albe, se recomanda aplicarea unui strat fin de glet weber N19.

Recomandari:

Lucrarile vor fi executate la o temperatura a aerului si a suportului de la +5oC pana la +30oC. Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare.

Date tehnice:
Aderenta la suport: 0,7 N/mm2
Rezistenta mecanica la compresiune: 2 N/mm2
Rezistenta mecanica la intindere din incovoiere: 1 N/mm2
Densitate aparenta praf: 900 kg/m3

Termen de valabilitate:
12 luni de la data fabricatiei in conditii de depozitare pe paleti de lemn, in mediu uscat.

Consum:
cca. 1,1 kg/m2 pentru un strat de 1 mm grosime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura