Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura Tundra Grey polisata 61 x 61 x 1.3 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

36176 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Marmura Tundra Grey, polisata, in variantele sale de grosime de 1.3 cm si 2 cm, se inscrie in categoria de marmura extrem de rezistente la trafic intens. Tesatura complexa a venaturii difera de la o placa la alta, ceea ce sporeste efectul vizual relaxant si echilibrat.

Marmura Tundra Grey se poate utiliza la placari in bai, bucatarii, holuri, livinguri etc. In afara de intrebuintarile cele mai frecvente: pereti, pardoseli, trepte, contratrepte, aceasta piatra naturala decorativa poate deveni material de incredere pentru realizarea blaturilor de baie si de bucatarie, glafurilor, semineelor, chenarelor decorative. Pentru amenajarile exterioare, Marmura Tundra Grey, polisata, cu grosimea de 1,3 cm poate fi intalnita la placarea verticala a fatadelor, soclurilor sau gardurilor etc. Un produs sofisticat, dar extrem de adaptabil la multe tipuri de amenajari!

Dimensiuni disponibile:

61 x 30.5 x 1.3cm

61 x 61 x 1.3cm

60 x 30 x 2cm

Acest produs satisface cele mai variate gusturi prin tesatura complexa de vene imbricata pe placile de marmura. Modelul nervurilor difera de la o placa la alta lucru care sporeste efectul vizual placut si echilibrat obtinut prin placarea peretilor si podelelor din bucatarii bai holuri intrari in cladiri garduri sau terase.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura