Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie multicolora Noisette Natur 60 x 30 x 1cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2142 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Descopera incredibala Ardezie Multicolora Noisette cu finisaj natur (antiderapant) 60 x 30 x 1cm, in cadrul amenajarilor interioare, confera profunzime chiar si unui spatiu despre care crezi ca nu poate fi valorificat in mod deosebit.

Avand o suprafata multicolora si bine definita, acest produs pune in valoare orice suprafata placata. Indiferent ca te axezi pe modernizarea bucatariei, a baii, a livingului, a holului sau altor spatii interioare, ardezia multicolora Noisette va juca rolul unei puternice amprente personale.

Durabilitatea sa impresionanta recomanda aceste placi si in amenajarile exterioare, datorita mai ales finisajului texturat, care ii confera un grad sporit de aderenta. Astfel, regasim ardezia multicolora Noisette la terase acoperite si neacoperite, pavaje cu trafic mediu, placari de fatade, garduri, socluri, ancadramente pentru ferestre sau usi etc.

Culoarea sa de fier ruginit recomanda aceasta ardezie pentru mai mult stiluri, insa poate cel mai bine se potriveste genurilor retro, vintage sau shabby chic (saracacios, jerpelit in limba engleza).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura