Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Mozaic Marmura Patara Scapitat 2.5 x 5 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3332 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Caracteristici

Montajul se realizeaza simplu si rapid. Sunt recomandate tratamentele de impermeabilizare pentru a asigura o functionalitate cat mai lunga si un aspect finisaj autentic.

Dimensiunea disponibila pentru acest produs este de 2.5 cu 5 cm.

Utilitate

Marmura este printre pietrele naturale care se potrivesc oricarui tip de proiect, indeosebi atunci cand este insotita de piese de mobilier si o tehnica arhitecturala potrivite.

In aceasta varianta, se pot realiza lucrari de placare la interior si exterior. Se monteaza marmura pe fatade sau pereti, socluri, garduri, etc.

Livrare si Montaj:

Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Travertinul Classic este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice.

Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA) Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura