Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Piatraonline Romania

0219907, 0213501494

Despre noi

Trimite mesaj
Piatraonline Romania
Piatraonline este o afacere de familie ce a inceput in anul 2007, astazi fiind unul din principalii importatori de piatra naturala din Romania.

Avem o reputatie recunoscuta pentru calitate, management de proiect, fiabilitate si servicii personalizate. Suntem in prim planul industriei de travertin si marmura avand stocuri foarte mari,stocuri ce provin din cele mai frumoase si calitative cariere din toata lumea. Echipa noastra este incantata de ceea ce face si in mod constant progreseaza spre excelenta.

Muncim din greu pentru a le oferi clientilor nostri produse de cea mai buna calitate, clientii nostri avand incredere in noi iar noi muncim pentru a le rasplati fidelitatea.

Avem o gama completa de produse de diferite tipuri, finisaje, marimi la care se adauga accesorii intr-o gama variata. Avem o filozofie simpla: sa construim relatii profesionale de succes asigurand servicii excelente si materiale de cea mai buna calitate

Odata cu trecerea timpului am inteles faptul ca oamenii nu isi doresc doar cele mai bune preturi pentru cele mai bune produse ci si servicii complete, personalizate ce sa ajunga la nivelul asteptarilor acestora. Astfel, va punem la dispozitie o gama variata de produse pentru orice tip de proiect: materiale taiate la dimensiune, toata gama de pietre naturale si produse de decor din piatra naturala.

PIATRAONLINE va ofera servicii ireprosabile, produse de cea mai inalta calitate si preturi corecte pentru marmura, piatra cubica, granit, caramida aparenta, gratare de gradina si fantani.
Produse si servicii:
marmura, travertin, granit, ardezie, statui, jardiniere, ghivece, gratare de gradina, caramida aparenta, piatra naturala decorativa, mobilier de gradina
Tipul companiei:
Import - Export
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
51-100
Certificate:
ISO 9001
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Piatraonline Romania
Persoana de contact: Departament Comercial
Adresa: Aleea Teisani, Nr. 137 A, Sector 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0219907
Telefon mobil: 0213501494
Fax: 0318166956
Website: http://www.piatraonline.ro