Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pfa Hadar Ileana
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Legatorie arhiva
Brand
PFA Hadar ileana
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Buna ziua!

M-a numesc Lili Hadar, sunt persoana fizica autorizata in Legatorie de Arhiva si va propun o colaborare pe aceasta tema. Aceasta colaborare consta in pregatirea documentelor pentru depozitare, ordonandu-le pentru o indentificare cat mai rapida si fara erori.

Avantaje economice pentru firma consta in: Eliberarea bibliorafturilor si refolosirea lor. Pretul unui dosar ( "unitate arhivistica") continand de la 1-300 file fiind mai mic decat al  unui biblioraft, nu in ultimul rand micsorarea spatiului de depozitare.

Activitatea de legatorie se executa in spatiul pus la dispozitie de catre detinatorul de arhiva. Legarea documentelor se face conform LEGII ARHIVELOR NATIONALE publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, VIII,nr.71 din 9 apr.1996.

Legarea documentelor se face cu sfoara de canepa, in coperti de carton duplex ( alb lucios) cu antet care specifica

Dosar nr........ data inceperii.........data terminarii........vol........inventariat nr........termen de pastrare..........ani.

Cu deosebita consideratie astept solicitarea dumneavoastra la urmatoarele nr. de telefon; 0724253393 ;0746197122 sau pe mail hadaradrian@yahoo.com  


Cu stima Lili Hadar.
Din Gura in Gura