Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Sirupet Shop Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Hrana caini Pro Plan Puppy Large Breed Athletic Miel
251 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Specificaţie completă
Purina Pro Plan Puppy Large Breed Athletic este o mancare recomandata catelusilor de talie mare cu varste cuprinse intre 2 - 24 luni, care ating sau depasesc la maturitate greutatea de 25 kg. Aceste produs NU este indicat catelelor gestante sau care alapteaza. Pentru acestea se recomanda Purina Pro Plan Puppy pui si orez sau Purina Pro Plan Puppy miel si orez.

Catelusii de talie mare (care atind sau depasesc la maturitate greutatea de 25 kg), au un ritm de crestere specific. Atunci cand sunt hraniti in mod corespunzator, ei cresc intr-un ritm normal, care permite dezvoltarea scheletului pentru a sprijini greutatea corporala mare, in timpul cresterii.

Purina Pro Plan Puppy Large Breed Athletic satisface toate aceste nevoi, asigurand niveluri corecte de elemente nutritive pentru catelusii de talie mare plus un raport optim intre proteine si grasimi (29% proteine : 15% grasimi) care ajuta la dezvoltarea unui organism puternic, dar cu un nivel controlat de grasimi pentru a-i ajuta pe catelusii de talie mare sa se mentina supli. Purina Pro Plan Puppy Large Breed contine carne proaspata de pui ca ingredient de baza si de asemenea un amestec special de acizi grasi (ALC), acizi care s-a demonstrat ca reduc procentul de grasime corporala depozitata in timpul cresterii.

lipide, proteine si carbohidrati de inalta calitate benefice pentru dezvoltarea sistemului digestiv
acid linoleic conjugat (ALC) pentru dezvoltarea unei mase musculare suple
raport optim intre proteine si grasimi, special adaptat catelusilor de talie mare, care favorizeaza dezvoltarea sistemului imunitar
vitaminele E si C care ajuta la intarirea sistemelor naturale de protectie
Din Gura in Gura