Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pet Paradise Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Hrana caini Royal Canin Mini Adult - 8 Kg
1685 lei
Brand
Royal Canin
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Descriere Produs:

Hrana completa pentru caini de talie mica cu varsta cuprinsa intre 10 luni - 8 ani si cu greutate corporala ce nu depaseste 10 kg. Ajuta la mentinerea greutatii specifice.

Avantaje Produs:

-Polifosfatul de sodiu prezent pe suprafata crochetei, chelateaza calciu salivar si limiteaza formarea de tartru.
-Ingredientele cu grad ridicat de digerabilitate (carnea de pasare deshidratata, glutenul de porumb, praful de ou) asigura un aport maxim de nutrimente. Aportul de pulpa de sfecla contribue la reechilibrarea ecosistemului colonului si la sporirea tolerantei digestive.
-Un aport moderat de energie compatibil cu activitatea cainilor de talie mica contribuie la mentinerea greutatii specifice. L - carnitina favorizeaza trecerea acizilor grasi de - a lungul peretelui celular al mitocondriilor (mobilizarea grasimilor) si oxidarea acestora pentru furnizarea energiei.
-Acizii grasi esentiali (omega 3 si omega 6 ) si oligo - elementele (cupru, zinc) favorizeaza o piele sanatoasa si o blana lucioasa. Aportul de L - tirozina, precursorul indispensabil al sintezei de melanina contribuie la mentinerea coloritului intens al blanii.

MAI MULTE DETALII :
Polifosfatul de sodiu capteaza calciu salivar si impiedica mineralizarea placii bacteriene.

INGREDIENTE : carne de pasare deshidratata, porumb, faina de porumb, grasimi animale, gluten de porumb, hidrolizat de proteine animale, pulpa de sfecla, ulei de soia, ulei de peste, drojdii, saruri minerale, polifosfat de sodiu, DL - metionina, L - lizina, L - tirozina, L - carnitina, praf de ou.

Disponibil la sac de : 2 kg sau 8 kg.

In categoria cainilor mini intra: Fox terrier, Yorkshire terrier, Scottish terrier, Jack Russel terrier, West Highland Terrier,Teckel, Bichon, Caniche toy si miniature, Chihuahua, Pekinese, Cavalier King Charles, Shih - Tzu, etc.
Din Gura in Gura