Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pethouse Romania
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Hrana caini Royal Canin - Sensible 28
240 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sensibilitate digestiva peste 15 luni si pe parcursul intregii vieti

Toleranta digestiva maxima
Prin utilizarea unei singure surse de carbohidrati 100% din orez, care este cea mai digerabila dintre cereale, EPA si DHA (din uleiul de peste) cu proprietati antiinflamatorii si fibre specifice din Psyllium numite "mucilagii" pentru a facilita tranzitul intestinal.

Pentru o blana frumoasa
Confera stralucire firului de par prin rezervele de ulei de Borago Officinalis care furnizeaza acizii grasi esentiali, de tipul acidului gama-linoleic.
Pentru articulatii sanatoase
Ajuta la mentinerea unor articulatii sanatoase prin continutul ridicat de glucozamina si condroitina si al acizilor EPA si DHA cu proprietati antiinflamatorii.
Palatabilitate sporita
Ii satisface chiar si pe cei cu apetit capricios cu ajutorul retetei sale, o selectie de arome unice si naturale si printr-o conservare perfecta a gustului.
Doze zilnice recomandate (grame).

Ingrediente: orez, carne deshidratata de pasare, gluten de porumb, grasimi animale, proteine animale hidrolizate, pulpa de sfecla, minerale, ulei de peste, uleiuri vegetale (soia, Borago Officinalis), coji si seminte de Psyllium, extract de drojdie hidrolizat (bogat in Manan-Oligo-Zaharide), pudra de ou, crustacee hidrolizate (bogate in glucozamina), taurina, L-carnitina, cartilaj hidrolizat (bogat in condroitina).
Din Gura in Gura