Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Perfecting S.R.L.

-,

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 1999, Perfecting S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de gresie, faianta, adezivi, vopseluri, instalatii sanitare, mobilier pentru baie (en gros). Compania are un efectiv de 21 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Perfecting S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale.

Principala preocupare a companiei Perfecting S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
gresie, faianta, adezivi, vopseluri, instalatii sanitare, mobilier pentru baie (en gros)
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1999

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Perfecting S.R.L.
Persoana de contact: Buariu Vasile
Adresa: Str Doja Gheorghe, Nr. 190
Localitate: Targu Mures
Judet: Mures
Telefon: -
Fax: 0265/