Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
2.00
2 stars: Prost
4 pareri

Tablete de spalat vase Finish 0% - 73buc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

42 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Finish 0% ofera 100% din eficienta de curatare a echipamentului Finish All-in-One Max, fiind in acelasi timp liber de tot ceea ce nu doriti: fosfat, parfumuri si conservanti. Produsul poate contine urme de fosfati si conservanti.

Utilizare:

Pentru cele mai bune rezultate, asezati tableta intr-un dozator uscat. Nu despachetati tableta. Daca tableta nu se potriveste in compartiment, contactati producatorul masinii de spalat vase sau cititi instructiunile de utilizare pentru mai multe detalii. Pentru cele mai bune rezultate la programele de spalare scurte, asezati Finish All-in-1 Masina de spalat vase pe fundul masinii de spalat vase langa filtru. Inchideti intotdeauna ambalajul dupa utilizare.

Functia de sare incorporata este moale / medie, max. Eficient in apa cu o duritate de 26 e (21 dH). Pentru cele mai bune rezultate, utilizati 50/55 C sau programe automate. Ambalajele pentru containerele de dezinfectare pot fi reciclate numai dupa golirea completa! Produsul nu protejeaza vasele de daune si nu repara vasele deteriorate.

Cititi si urmati instructiunile si avertismentele produsului inainte de utilizare.

Atentie!

Provoaca iritatii oculare grave. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii: clatiti cu atentie cu apa timp de cateva minute. Scoateti lentilele de contact, daca sunt prezente si usor de facut. Continuati sa clatiti. Daca iritatia ochilor persista: solicitati sfatul / atentia medicului. Pentru sfaturi medicale, pastrati ambalajul sau eticheta produsului la indemana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura