Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pepiniera Crisplant
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pomi fructiferi altoiti anul II de vegetatie
12 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pepiniera Crisplant Aiud, jud. Alba producator material saditor pomicol certificat cu siguranta nu suntem unicii furnizori de material de inmultire pentru livezi dar suntem printre primii care ofera material saditor de cea mai buna calitate, iar prin asistenta oferita de catre specialistii nostri ne asiguram ca beneficiarii - clientii nostri - sa fie satisfacuti pe deplin si sa constientizeze faptul ca au facut cea mai buna investitie, pepiniera cu traditie in producerea de pomi fructiferi altoiti.

Producem si comercializam o gama variata de material saditor pomicol soiuri renumite si soiuri autohtone: mar, par, prun, cais, piersic, nectarin, cires, visin, gutui, vita de vie, plante ornamentale si trandafiri. In oferta noastra gasiti pomii fructiferi pentru gradina dumnevoastra si chiar material saditor pentru livada superintensiva. Asiguram consultanta in domeniul pomicol ori si cand va puteti adresa cu ori ce problema incercam sa va ajutam. 0749497212

www pepinieracrisplant.com

Va asteptam cu incredere sa va alegeti pomii pentru gradina dumneavoastra merita sa plantezi calitate va ajutam cu orice detaliu pentru formarea livezi sau gradini mult dorite.Livram si prin curierat la domiciliu Prin Nemo Express. Asteptam sa ne contactati!
Din Gura in Gura