Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Monarom

Ajuta-ti afacerea sa prospere
0746 365 782, 0746 365 782

Despre noi

Trimite mesaj
Compania MONAROM SRL are placerea sa va anunte inaugurarea la Iasi a primului centru de fotografie aeriana de joasa altitudine, in parteneriat cu societatea BALLOIDE PHOTO, din Franta.

Serviciile noastre de fotografiere sunt realizate cu un balon captiv, fara pasager, controlat de la sol si ofera perspective inedite prin fotografii digitale de mare rezolutie (camra foto de 10.1M pixeli), realizate de la o inaltime maxima de 150m de la sol. Multi dintre clientii retelei noastre utilizeaza aceste fotografii pentru actiuni de marketing si publicitate, evaluari, inspectii de santier, insertii 3d ale unor proiecte viitoare, planuri de ancadrament, etc.

In plus va propunem preturi atractive, cu mult sub tarifele operatorilor aerieni clasici, si garantam disponibilitatea noastra in maxim 1 saptamana de la comanda dvs.

Pentru mai multe detalii si informatii despre serviciile noastre va invitam sa vizitati site-ul www.sky-photo.ro/gallery-iasi/ si va invitam sa vizionati galeria noastra de fotografii.
Produse si servicii:
realizare de fotografii aeriene
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Monarom
Persoana de contact: Mona Hamciuc
Adresa: iasi
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0746 365 782
Telefon mobil: 0746 365 782
Website: http://www.photo-sky.ro