Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Prisme publicitare outdoor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Prismele publicitare sunt suporturi de dimensiuni exponabile mari, care pot fi amplasate în zone centrale, parcări, bulevarde și intersecții aglomerate.​

Caracteristici:

- Pot fi amplasate în zone ultracentrale unde, în mod normal, nu s-ar putea expune pe alt tip de suport.
- Atrag foarte tare atenția datorita dimensinilor mari 3,00×4,00m, 3,00×6,00 m.
- Pot avea baza triunghiulară sau patrulateră, poligonală sau tip paravan.
- Ideale pentru campanii scurte, evenimente sau promoții.

Prismele publicitare sunt construcții temporare amplasate în zone urbane foarte aglomerate, ultracentrale, unde, în mod normal, nu ar putea exista expunere pe alt tip de suporturi.

Acestea atrag atenția prin caracterul de noutate și faptul că poziția și locația poate fi adaptată în funcție de cerințele clientului. Prismele publicitare standard din rețeaua noastră au dimensiuni de 3,00 x 6,00 m respectiv 3,00×4,00 m cu bază patrulateră sau triunghiulară.

Prismele sunt ancorate în bază cu contragreutăți rezultate în urma unui calcul dinamic de dimensionare la vânt, care este făcut de specialiști, deoarece o astfel de construcție publicitară prezintă riscuri de accidentare în cazul în care este realizată necorespunzător.

Structura publicitară este alcătuită din module asamblabile prin șuruburi, iar layout-ul expus poate fi realizat din material blockout sau frontlit printat, finisat cu tiv și capse pentru a se ancora de rama perimetrală.

Modelul nostru tip paravan, care oferă o suprafață de expunere mare, este unic pe piață. Datorită formei desfășurate spațial, nu necesită contragreutăți sau ancoraje speciale și poate fi folosit, în funcție de cerințe, în zonele cu restricții din punct de vedere arhitectural.

Acest tip de prismă poate fi folosit și pentru expoziții sau pentru evenimente culturale realizate în zone protejate istoric sau acolo unde alte mijloace de publicitate sunt interzise prin regulamentul local de publicitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura