Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

S.c. Pentagon S.r.l.

0743108708, 0743/108708

Despre noi

Trimite mesaj
S.c. Pentagon S.r.l.
Furnizor national de materiale abrazive, masini electrice si pneumatice, dispozitive de ridicat si tractiune, echipamente de mÄ ƒsurare, organe de asamblare, armaturi, scule si accesorii.

SC Pentagon SRL este o societate cu capital integral privat, infiintata in 1991, care promoveaza si comercializeaza produse performante, in calitate de reprezentant si distribuitor al unor firme cu vechime si traditie pe plan national si international.

Suntem o companie cu gandire in perspectiva, flexibila,  cu o dezvoltare prudenta si o echipa de specialisti capabili sa ofere in permanenta solutii tehnice complete la un raport pret/ calitate foarte bun.

Avand o gama de produse cu o arie larga de utilizare in toate ramurile industriei si constructiilor, am avut posibilitatea sa colaboram cu foarte multe firme din tara.

Pentru a va informa in permanenta asupra evolutiei si strategiei societatii noastre participam periodic la targuri, expozitii locale si nationale, distribuim cataloag si pliante, sustinem o campanie de promovare online si va sprijinim in mod direct prin intermediul reprezentantilor zonali.
Produse si servicii:
nivele cu laser, rulete cu laser, nivele cu bula, dreptare, metri plianti, rulete, trepiede, rigle gradate, sublere, micrometre, ceasuri comparatoare, etaloane
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO 9001
Anul infiintarii:
1991

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: S.c. Pentagon S.r.l.
Persoana de contact: Buchir Daniel
Adresa: Str. Traian, Nr 444
Localitate: Galati
Judet: Galati
Telefon: 0743108708
Telefon mobil: 0743/108708
Fax: 0336815004
Website: http://www.PentagonRomania.ro